*
TMI VESI-VESTERINEN - PUHTAAN VEDEN PUOLESTA - 51 vuotta, 4 kuukautta ja 7 päivää.
Vaa'at Uintimittarit Mittalaitteet ja reagenssit Reagenssit Vesikuntoiluvälineet Vesikuntoiluvälineet Vesikuntoiluvälineet Vaa'at Uintilisätarvikkeet Hiustenkuivaimet Säilytysvälineet Rataköydet ja kelat Ajanottolaiteet Pelit ja harrastusvälineet Uimatarvikkeet

YRITYSKUVAUS

Uima-allas tuotteet

---

Nastola / Lahti / Kouvola / koko Suomi

---

Vuodesta 1973

 

 

 

 

 

 

 

UUTUUKSIA

Yritystoiminta on alkanut T:mi R. Vesterinen nimellä 16.3.1973 Seppo Vesterisen toimesta. Tällöin toiminta-alueena oli pelkästään uima-allastuotteet ja niiden oheistarvikkeet. Toiminnan laajennuttua koskemaan koko vedenpuhdistustussektoria yrityksen nimi muutettiin 20.12.1989 paremmin toimialaa kuvaavaksi. Omistussuhteet säilyivät tässä yhteydessä muuttumattomina. 22.6.2018 eteenpäin käytännön toimintaa jatkaa Harri Vesterinen.

 

Toimialakuvaus:
T:mi Vesi-Vesterinen on Nastolassa ja Lahden alueella toimiva perheyritteinen vedenkäsittelyn erikoisliike. Toimimme yhteistyössä useiden alan tunnettujen laitevalmistajien kanssa. Harjoitamme myös omaa maahantuontia. Liikeideamme on yhdistää puhtaan veden merkeissä huvi ja hyöty. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat vedenkäsittelylaitteet,- mittauslaitteet, uima-allaslaitteet kaikkine oheistarvikkeineen sekä kemikaliot. Tavoitteemme on vastata vesielementin tuomiin moninaisiin erikoishaasteisiin niin yksityisen kuin julkisen sektorin alueella.


Uima-allas tuotteet Lahti, Nastola, Kouvola ja muu Suomi vuodesta 1973


"VESI-VESSU II"
Harri
22.6.2018 -"VESI-VESSU"
Seppo
16.3.1973 -22.6.2018

 


 

 

 

 

 


 

51 vuotta, 4 kuukautta ja 7 päivää.